У Кропивницькому торік відновили 27,7 км мереж зовнішнього освітлення

Перегляди: 826

На виконання капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення та виготовлення необхідної проектно-кошторисної документації й проведення експертиз з міського бюджету в 2018 році передбачали 8,45 мільйона гривень.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Планувалося виконати роботи по 93 об’єктах, у тому числі за рахунок коштів державного бюджету – 500 тисяч гривень, від співфінансування з міського бюджету - 15 тисяч гривень. Минулого року відновили мережі зовнішнього освітлення по 49 об'єктах на суму 7 614,8 тисячі гривень, а це 27,7 км електричної мережі і 926 світлоточок. По 37 об’єктах виготовили проектно-кошторисну документацію для виконання робіт у 2019 році кошторисною вартістю 6451,9 тисячі гривень. По чотирьох об’єктах уклали угоди на виконання робіт з капітального ремонту на суму 200,5 тисячі гривень», – зазначила начальник головного управління житлово-комунального господарства міської ради Тетяна Савченко.

В обласному центрі виконувався капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення вулиць міста в рамках проекту «Підвищення енергоефективності у навчальних закладах і системі вуличного освітлення у місті».

Загальна вартість виконаних робіт по 16 об'єктах склала 3 285,6 тисяч гривень (16,1 км відновлених мереж, кількість світлоточок – 495).

Увага приділялася і поточному ремонту та утриманню в належному стані мереж зовнішнього освітлення Кропивницького. Для цього з міського бюджету виділили 7 210,6 тисячі гривень.