В Олександрії відкрили ізолятор тимчасового тримання (ФОТО)

Перегляди: 1624

В Олександрії розпочав роботу ізолятор тимчасового тримання.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відкриття спецустанови відбулося за участі керівника поліції Кіровоградщини Романа Козьякова, його заступника Олексія Ніколаєва, начальника сектору організації діяльності ІТТ поліції області Сергія Беккера, а також керівництва місцевої поліції, прокуратури та міськрайонного суду.

«Завдяки виділенню коштів із бюджетів міської та районної рад, а також цільових коштів Національної поліції у 2018 році було розпочато роботи з проведення поточного ремонту ІТТ № 7 в м. Олександрії для відновлення його функціонування. Нині нам не потрібно буде витрачати час та долати відстань для транспортування спецконтингенту в інші ІТТ, які знаходяться в Знам’янці, Світловодську і Кропивницькому», - зазначив Роман Козьяков.

У рамках реконструкції спецустанови оновили внутрішнє оздоблення камерних та адміністративних приміщень, замінили двері, вікна та підлогу в адмінблоці ізолятора, відремонтували покрівлю адміністративного блоку, посилили фундамент будівлі ІТТ, замінили стелю, освітлення та систему охоронно-попереджувальної сигналізації.

«Ліміт наповнення ізолятору тимчасового тримання складає 24 місця. Окрім 10 камер, спецустанова містить дві слідчих кімнати, кімнати для проведення обшуку, підігріву їжі, душову, санвузол для персоналу та комори для зберігання речей утримуваних, білизни.

Норми забезпечення осіб, які будуть поміщені в ІТТ, та умови для роботи особового складу зараз відповідають вимогам сьогодення», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Після відкриття 25 лютого цього ж дня ізолятор тимчасового тримання в Олександрії розпочав свою роботу.