На Кіровоградщині судитимуть службовця, яка допомогла привласнити комунальні котельні

Перегляди: 761

Знам’янська місцева прокуратура завершила досудове розслідування щодо головного інженера бюро технічної інвентаризації, через якого будівлі котельних вартістю 1,4 мільйона гривень перейшли з власності територіальної громади Світловодська у приватну власність.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Слідство встановило, що головний інженер підготувала проекти рішень виконавчого комітету Світловодської міської ради щодо видачі дублікатів свідоцтв про право власності, у яких самостійно змінила форму власності на приватну.

В подальшому обвинувачена особисто доповіла на засіданнях виконавчого комітету міської ради щодо видачі дублікатів свідоцтв, за якими прийняли відповідні рішення.

Через це будівлі котельних вартістю 1,4 мільйона гривень перейшли з власності територіальної громади міста у приватну власність.

Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) направили до суду для розгляду по суті.

На будівлі котельних суд наклав арешт.