Співробітниця міграційної служби з Олександрії, яку спіймали на хабарі, буде під домашнім арештом

Перегляди: 903

Судді Кропивницького апеляційного суду залишили без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту співробітниці міграційної служби, яку підозрюють у хабарництві.

Про це CBN поінформували в прес-службі Кропивницького апеляційного суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Жінка підозрюється у тому, що, обіймаючи посаду головного спеціаліста Олександрійського міськвідділу Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, вимагала від місцевих жителів гроші, щоб пришвидшити отримання закордонних паспортів.

Сторона захисту підозрюваної звернулася з апеляційною скаргою на ухвалу слідчого судді, просила обрати їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту лише у нічний час, вказуючи на міцні соціальні зв’язки жінки, наявність на утриманні двох неповнолітніх дітей, необхідність постійно піклуватися про хвору дитину, надавши відповідні лікарські висновки про діагноз та стан дитини.

Також адвокат вказала на відсутність доведених ризиків, передбачених статтею 177 Кримінального процесуального кодексу України.

Сама підозрювана також просила суд дозволити їй вільно пересуватися вдень, аби піклуватися про дітей, вказала, що співпрацює зі слідством та не має наміру ухилятися від слідства і суду.

Прокурор зазначив, що ухвала слідчого судді є законною і обґрунтованою, та просив суд відхилити апеляційну скаргу.

За результатами розгляду апеляційний суд постановив апеляційну скаргу сторони захисту залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді залишити без змін.

Підозрювана перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом з можливістю відвідувати заклади охорони здоров’я в межах строку досудового розслідування до 16 квітня 2019 року.