У Кропивницькому рятувальники отримали переобладнаний конфіскований автомобіль (ФОТО)

Перегляди: 821

28 лютого начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк передав ключі від сідельного тягача «RENAULT Premium DXI-450» E5 начальнику аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а ключі від легкової автівки «VOLKSWAGEN Golf» – водієві прес-служби Управління.

Про це CBN повідомили в прес-службі управління ДСНС.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вантажівка поповнила парк спецтехніки Служби порятунку Кіровоградщини, завдяки плідній співпраці з органами Державної виконавчої служби Вінницької області, а легковик – завдячуючи Держвиконавслужбі Волинської області.

Транспортні засоби конфіскували митні органами за порушення митних правил та обернули їх в дохід держави.

Рятувальники Кіровоградщини безоплатно отримали ці автомобілі відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.02.2002 № 985 та власними силами привели їх у належний технічний стан, а легковик переобладнали у спеціалізований автомобіль прес-служби.

Раніше управління ДСНС отримало від органів виконавчої служби Буковини вантажний причіп-рефрижератор, проте не мали вантажівки, щоб його перевозити.

Рятувальники матимуть можливість транспортувати великогабаритні вантажі, які донедавна доводилось вантажити у п’ять автомобілів. А прес-служба управління на спеціалізованому автомобілі матиме змогу оперативно виїздити на місце подій чи заходів для здійснення оперативної фото- та відеозйомки.