У Кропивницькому відзначили сторіччя ДРАЦСу (ФОТО)

Перегляди: 1778

Сьогодні, 1 березня, в обласному театрі імені Марка Кропивницького відбулися урочистості до 100-річчя з дня створення органів державної реєстрації актів цивільного стану України, передає кореспондент CBN.

На заході були присутні міський голова Андрій Райкович та перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також до присутніх з вітальним словом звернувся керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

«Я як керівник юстиції дуже радий, що в нашому відомстві знаходиться такий чудовий напрямок діяльності, і ми можемо дійсно дарувати людям свято. Я неодноразово перебував на цих заходах і відчуваю себе весільним генералом, і сьогодні я дуже дякую за те, що ви змінюєтеся разом з нами, й за те, що даруєте якомога більше людям щастя», – зазначив він.

Керівник юстиції зазначив, що відомство має багато звершень у креативному напрямку, а саме - пілотний проект про вручення свідоцтва про народження в пологових будинках та оформлення шлюбу за добу.

За його словами, юстиція планує відкрити три сервісні центри open space в Олександрії, Олександрівці та Малій Висці.

Почесними грамотами від ОДА, міської ради та Міністерства юстиції України нагородили працівників ДРАЦСу Кропивницького та області.

Після вітальних слів та нагородження захід продовжився святковим концертом.

Фото Григорія Зуба, CBN