Для дiтей Кiровоградщини вiдкриють ще 11 майданчикiв для мiнi-футболу

Перегляди: 814

На територiї Кiровоградщини продовжать будувати спортивнi майданчики зi штучним покриттям для мiнi-футболу. Це – продовження тогорiчного проекту, розповiв перший заступник голови облдержадмiнiстрацiї Сергiй Коваленко сьогоднi, 4 квiтня, повідомляє кореспондент CBN.

Новi спортивнi майданчики зi штучним покриттям з’являлися на Кiровоградщинi протягом усього 2018 року – область збудувала 12. Вартiсть кожного – пiвтора мiльйона гривень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Будували їх у рамках державної програми, iнiцiйованої Президентом України.

Наразi Кіровоградщина має бiльше восьми мiльйонiв гривень на реконструкцiю 11 аналогiчних полiв. На деяких роботи почалися наприкiнцi того року, втiм через холод призупинилися. При стабiльнiй плюсовiй температурi будiвництво вiдновлять. Повнiстю завершать проект до середини квiтня.

«Перша група майданчикiв на завершення потребує один-два тижнi – це у Приютiвцi, Олександрiї, Петровому, Свiтловодському районi, Компанiївськiй громадi. Другiй групi потрiбно два-три тижнi – це Мала Виска, Знам’янка i Новгородка. Не розпочатi роботи на майданчиках у Кропивницькому, Новоукраїнськiй ОТГ i Голованiвську. Там поля зведуть за чотири тижні», – наголосив Сергiй Коваленко.

Нагадаємо, ранiше будiвництво полiв здiйснювалося за регiональним проектом «Здоров’я наших дiтей», який запустив очiльник областi Сергiй Кузьменко.