На Кіровоградщині у лікарні чоловік бився головою у вікна і поранив медсестер

Перегляди: 1766

22 грудня 2018 року пацієнт Бобринецької центральної районної лікарні розбив скло у дверях, уламки полетіли в обличчя двом медсестрам.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє корреспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спершу чоловік підбіг до дверей, що ведуть у відділення анестезіології, та почав їх бити руками. Потім схопив металеві медичні ноші, підняв їх над головою та розмахував ними. Порушник кричав незрозумілі фрази і розбив скло у дверях.

Від удару скло розбилося, уламки полетіли в обличчя медичних сестер. Жінки отримали травми.

Хода хулігана була хиткою, він, втрачаючи рівновагу, кілька разів падав на підлогу.

«Розігнавшись, чоловік головою вдарив у одне з трьох вікон, яке від удару відчинилось, потім він таким же чином вдарив у інше вікно, яке також відчинилось, а коли він розігнався і вдарив головою у третє вікно, від удару розбилось скло. Чоловік впав на коліна, а потім підвівся і побіг за будівлю лікарні в напрямку парку», - йдеться в судовій ухвалі.

Допитаний у судовому засіданні пояснив, що не пам’ятає цього відрізку часу. Сказав, що протягом 2018 року в нього близько п’яти разів траплялись провали в пам’яті, але негативних наслідків не було.

12 лютого 2019 року чоловікові провели судово-психіатричну експертизу. Згідно з висновком, він потребує проведення стаціонарної психіатричної експертизи. Слідчий подав відповідне клопотання.

Порушник повідомив, що проти проведення експертизи, оскільки ніколи не страждав на психічні хвороби і вважає себе здоровою людиною.

Враховуючи, що йдеться про злочин невеликої тяжкості та те, що первинний висновок фахівців не зобов’язує до проведення стаціонарної експертизи, 22 лютого Бобринецький районний суд у клопотанні відмовив.

Ліля Кочерга, CBN.