«Олександрія» зіграла внічию з маріупольцями

Перегляди: 699

У матчі 20 туру Прем’єр-ліги ФК «Олександрія» приймав на своєму полі маріупольців.

Про це CBN повідомили у прес-службі олександрійського клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Гості ведуть відчайдушну боротьбу за місце в шістці кращих, а підопічні Володимира Шарана намагаються зберегти бронзові позиції. Корективи в план на гру тренерському штабу господарів довелося вносити вже на 14 хвилині. Після довгої передачі з половини поля конкурентів позиційної помилки припустилися захисники «містян». Олександр Зубков вискочив сам на сам із Юрієм Паньківим й переграв голкіпера – 0:1. Маріупольці створили ще декілька небезпечних моментів, але збільшити перевагу їм не вдалося.

У другому таймі підопічні Володимира Шарана продемонстрували вже іншу гру. Олександрійці повністю домінували на полі й притиснули конкурентів до їхніх воріт. Артем Сітало постійно тримав в напрузі захист «Маріуполя». Шанс відновити рівновагу втратив Євген Банада, на удар якого з близької відстані зреагував воротар азовців Рустам Худжамов.

Контргри від гостей майже не було. А олександрійці йшли вперед. Вже на першій компенсований до другого тайму хвилині після передачі з лівого флангу Євген Банада головою метрів із дев’яти вразив ціль – 1:1.

За час, що залишився, міг приносити своїй команді перемогу Андрій Борячук, але відмінно зіграв голкіпер «Олександрії» Юрій Паньків.