У Кропивницькому готуються до вiдзначення весняних свят

Перегляди: 692

Мiський голова Андрiй Райкович звернув увагу керiвникiв виконавчих органiв мiської ради на якiсну пiдготовку заходiв у рамках вiдзначення святкових дат.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У Кропивницькому вже склалася гарна традицiя вiтати 8 березня матерiв-героїнь, знаних у мiстi жiнок, вiйськовослужбовцiв, волонтерiв, дружин i мам героїв АТО. 2019 не буде винятком. Мiська влада вже готується гiдно привiтати жiнок мiста», – зазначив Андрiй Райкович.

9 березня - День народження Тараса Григоровича Шевченка. Мiський голова поставив завдання КП «Благоустрiй», дорожнiм службам пiдготувати сквер та вулицю до урочистостей.

«Управлiння освiти, культури, прошу провести Шевченкiвський тиждень в школах, закладах культури мiста, – запропонував Андрiй Райкович - Це тi дати, тi заходи, якi з часом повиннi набирати особливої сили, пам'ятi, шани i нацiонального патрiотизму. Нам цi якостi сьогоднi необхiднi, як нiколи ранiше».