У Кропивницькому юніори ПриватБанку захищали свої перші бізнес-проекти

Перегляди: 701

У Кропивницькому школярі молодших класів захищали свої перші бізнес-проекти.

Як розповіла CBN керівник прес-офісу ПриватБанку в області Анжела Дзінзюра, цей захист став логічним підсумком занять з фінансової грамотності в бізнес-школі ЮніорБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

50 бізнес-проктів учні перших та других класів гімназії ім. Тараса Шевченка захищали перед експертами, в якості яких виступили відомі кропивничани.

«Захист бізнес-проектів наймолодших юніорів ми вперше проводили із запрошенням експертів, які навіть повірити не могли, що такі юні бізнесмени можуть створити справжні, серйозні бізнес-проекти, - поділилася враженнями керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку Вікторія Подкладенко. - Наші юніори з честю пройшли усі випробування - здолали тести, виконали всі практичні завдання. Вони тепер фінансово обізнані і захищені».

«Уроки фінансової грамотності - найактуальніша тема для сьогоднішніх гімназистів, які мають отримувати не тільки теоретичні знання. Вони повинні вміло використовувати їх на практиці. Найголовніше, чому мають навчитися наші діти - вмінню користуватися банківською карткою, розуміти важливість безготівкових розрахунків. Ми відвідуємо Європу - наші діти їздять на екскурсії до європейських країн, де немає практики використання готівки. Користування карткою Юніора не лише убезпечить від втрати готівки, але й навчить раціональному і правильному використанню грошей», - вважає директор гімназії Галина Война.