Жителi Кiровоградщини отримають карту перспективного плану областi

Перегляди: 1314

Жителi Кiровоградської областi отримають конверт iз результатами реформи децентралiзацiї, планом перспективного розвитку регiону на найближчi три роки, а також формою зворотного зв’язку.

Повний пакет документiв продемонстрував журналiстам очiльник областi Сергiй Кузьменко сьогоднi, 4 березня, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голова ОДА зазначив, що полiграфiю виготовили не за бюджетнi кошти. Також це не є полiтичною агiтацiєю. Збiр пропозицiй вiд громадян – це продовження роботи у форматi Ради регiонального розвитку. До цього пропозицiї надходили вiд органiв влади територiальних громад.

Доставку здiйснюватимуть волонтери протягом кiлькох мiсяцiв. Усього розповсюдять майже 250 тисяч примiрникiв.

У конвертi – карта областi, на яку нанесено перелiк перспективних проектiв, що реалiзуватимуться протягом 2019-2021 рокiв (ремонти дорiг, шкiл, дитячих садкiв, оновлення лiкарень, будiвництво амбулаторiй, придбання транспорту, розвиток iнфраструктури тощо), буклет iз результатами впровадження реформи децентралiзацiї i анкета.

Люди зможуть не лише ознайомитися iз конкретними досягненнями областi, а й внести власнi правки до карти розвитку на найближчi три роки. Надiслати їх можна безкоштовно у конвертi, який iде у комплектi.

Голова облдержадмiнiстрацiї закликав жителiв областi активно надавати свої пропозицiї. Їх обов’язково врахують.

«Кожен житель областi зможе дати нам додатковi рекомендацiї – написати про те, щоб вiн хотiв змiнити у своєму населеному пунктi чи на своїй вулицi. Така форма зв’язку влади i громади є доречною i ефективною. Кожен зможе допомогти сформувати дорожню карту позитивних змiн, що вiдбуватимуться у наступнi три роки», – зазначив Сергiй Кузьменко.

Нагадаємо, у Кропивницькому пройшла Рада регiонального розвитку за участi Президента України Петра Порошенка.