Голованiвський район пройшов спiвбесiду в ОДА

Перегляди: 705

Очiльник Голованiвського району Олег Голiмбiєвський доповiв керiвництву Кiровоградської облдержадмiнiстрацiї та структурних пiдроздiлiв про результати роботи i плани розвитку району сьогоднi, 5 квiтня, повідомляє кореспондент CBN.

Голованiвський район вiдноситься до категорiї промислових районiв.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Середня заробiтна плата – одна з найвищих в областi – бiльше восьми тисяч гривень.

За економiчною ефективнiстю у 2018 роцi район знаходиться на першому мiсцi.

Зараз триває реалiзацiя двох проектiв – будiвництво дитячого садочка на 120 мiсць та капiтальний ремонт полiклiнiки райлiкарнi.

У рамках Плану перспективного розвитку областi на 2019-2021 роки район планує реалiзувати 18 проектiв. Серед них – будiвництво елеватора в селi Ємилiвка, ремонт дорiг, реконструкцiя мереж водопостачання, капiтальнi ремонти вiддiлень райлiкарнi, будiвництво спортмайданчика для мiнi-футболу зi штучним покриттям у Голованiвську, амбулаторiї у селi Новосiлка та смiттєсортувальної лiнiї у Побузькому.

Багато коштiв iнвестували в освiту. Торiк купили три автобуси. Відтак район має всього шiсть автобусiв для пiдвезення дiтей до шкiл.

Вiдповiднi спiвбесiди проводять за дорученням голови облдержадмiнiстрацiї Сергiя Кузьменка.

«Кожна територiя має свої особливостi, тому саме такий пiдхiд дозволяє бiльш глибоко проаналiзувати розвиток територiй i спланувати його сталий розвиток на наступнi роки», – наголосив перший заступник голови облдержадмiнiстрацiї Сергiй Коваленко.

Шiсть районiв уже вiдзвiтували про свою роботу. Решта пройдуть до кiнця наступного тижня.