У Кропивницькому монополіст з вивезення сміття вважає розмови про сміттєвий колапс роздутими

Перегляди: 961

ТОВ «Екостайл» заявило, що невчасне вивезення сміття в Кропивницькому - не колапс, а штатна ситуація.

Звернення підприємства опубліковане на його офіційній сторінці у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вивезення відходів у Кропивницькому відбувається за чіткими графіками і логістичними маршрутами. Проте не виключає випадків затримок через технічні чи погодні умови», - йдеться у заяві.

ТОВ «Екостайл» вважає розмови про можливий сміттєвий колапс у місті надуманими: «Розмови про сміттєвий колапс у місті вважаємо штучно роздутими і навмисне поширюваними. Уявіть тільки масштаби нашої роботи... Щотижня ми вивозимо відходи з шести з половиною тисяч точок. І якщо з них кілька десятків з якихось причин залишились не вивезеними - це не колапс, а звичайна штатна ситуація, яка має поважні причини виникнення».

Підприємство також попросило жителів Кропивницького вчасно виносити сміття: «...просимо населення виносити сміття у щільних і зав’язаних пакетах. За таких умов відходи не будуть розвіюватися вітром на десятки метрів. Мешканців приватного сектору просимо виносити сміття в день його вивезення, а не наступного й подальших днів задля збереження чистоти навколишньої зони і унеможливлення розтягнення його собаками й котами».

Нагадаємо, міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив розглянути ймовірних конкурентів підприємства для заміни.