У Кропивницькому направили до суду справу банди наркодилерів (ФОТО)

Перегляди: 779

На Кіровоградщині поліція направила до суду матеріали стосовно учасників організованої злочинної групи, що збували «психотропи».

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час досудового розслідування встановили, що група налагодила канал постачання на територію області метамфетаміну та у подальшому продавала його наркозалежним на Кіровоградщині.

Восени минулого року поліцейські затримали збувачів. У них забрали марихуану, метамфетамін, набої для автоматичної зброї, гроші та банківські картки.

Працівники слідчого управління та управління протидії наркозлочинності поліції області довели причетність осіб до вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1 ст. 306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибухових речовин) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує покарання – позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Кропивницькому затримали чотирьох чоловіків від 30 до 60 років, один з них вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення наркозлочинів.