Голову Громадської ради Кропивницького звинуватили у фальсифікаціях

Перегляди: 1409

Сьогодні, 6 березня, на прес-конференції ініціативної групи Громадської ради міськвиконкому Кропивницького, що відбулася у прес-центрі CBN, прозвучали звинувачення на адресу голови ради Леоніда Лузана у грубому порушенні регламенту та фактичному саботажі її діяльності.

Члени Громадської ради Олександр Тарасов, Людмила Харламова, Олександр Павлов та Дмитро Васильєв звернули увагу присутніх на фальсифікацію зборів, присвячених звіту голови ради, та порушенні демократичних засад при веденні зборів громадськості. На думку учасників прес-конференції та за матеріалами відеофіксації, голосування про звільнення заступника голови ради не набрало достатньої кількості голосів, хоча рахункова комісія озвучила зовсім інші результати.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голову ради звинувачують у перешкодах діяльності ради, наприклад відсутності протоколів засідань та навіть у їх фальсифікації. На офіційній сторінці ради нема жодного з протоколів засідань між 15 травня 2018 року по 25 січня 2019-го, хоча, за словами членів правління, відбулося мінімум шість засідань.

Достовірну кількість засідань встановити неможливо, оскільки на них запрошують не всіх членів ради. За словами спікерів, винятково на розсуд Леоніда Лузана.