На Кіровоградщині покарали бандита, який у масцi й зi зброєю пограбував магазин

Перегляди: 922

16 травня 2016 року засуджений разом iз спiльником вчинили розбiйний напад на магазин в  c. Водяному.

Про це повiдомляє KOMORA.INFO.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З метою грабунку чоловiки приїхали до магазину на автомобiлi ВАЗ 2106. Там зачекали закiнчення обiдньої перерви. Потiм одягли на обличчя медичнi маски, а на руки - гумовi медичнi рукавички. Бандити мали при собi пневматичний пiстолет та нiж.

Зайшовши до примiщення магазину, де у той час перебувала його власниця, спiльник засудженого перегородив їй шлях до виходу, навiв на жiнку пiстолет та наказав мовчати. Вiн двiчi вдарив постраждалу рукояткою пiстолета. Його товариш тим часом забрав кошти з шухляди прилавка.

Потiм вони разом зiрвали iз власницi закладу прикраси. Загальна сума завданих збиткiв - 8646 грн 48 коп. Опiсля злодiї вибiгли з магазину, сiли в автiвку та поїхали з мiсця скоєння злочину.

Наразi Знам'янський мiськрайонний визнав чоловiка винним у скоєннi злочину i призначив покарання у виглядi дев’яти рокiв позбавлення волi з конфiскацiєю всього майна, яке є його власнiстю.