У Кропивницькому з нагоди 8 Березня провели забіг (ФОТО)

Перегляди: 1474

Забіг гендерної рівності відбувся у Кропивницькому сьогодні, 8 березня.

Про це CBN повідомили в обласному центрі дитячої та юнацької творчості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Всі присутні мали пов’язки-баффи фіолетового кольору – кольору Міжнародного дня, він демонстрував єдність і співробітництво між статями.

До створення свята доклали зусиль очільник бігового клубу «КроРанКлаб» Іван Поліщук, тренер клубу Станіслав Зелінський, працівники Кіровоградського обласного ЦДЮТ на чолі з директором Ганною Сурковою, молодіжна громадська організація «Центр», представник Комітету з гендеру та Корпусу Миру в Україні Крістіна Стоул, волонтер Корпусу та працівник Центру Джозеф Хеллер.

Розпочалось все з розминки, яку провела керівниця авторської фітнес студії «Нова Я», персональний тренер та інструктор групових програм Жанна Васильковська. Після руханки всі взяли участь у спільному фановому забігу на 2 кілометри.

Після забігу на учасників чекали смаколики, чай, кава і розваги: конкурси, реп-батл, гра «Хто зверху» та флешмоб від культоргів і ведучих Кіровоградського обласного ЦДЮТ Олени Короткої та Сергія Ільїна. Дарував свої пісні всім присутнім співак Сергій Соколовський.

Окрім цього, провели розіграш від спонсорів забігу. Переможці отримали місячний абонемент від Fight Baza та подарунки від туристичної агенції «Тріотур».

У забігу взяли участь близько 50 чоловік

Нагадаємо, у медичному коледжі відбувся спортивно-розважальний конкурс «Нумо, дівчата!».