На Кіровоградщині 17-річний хлопець порізав трьох людей, один чоловік загинув

Перегляди: 5028

8 березня у селі Витязівка Бобринецького району сталася різанина, в результаті один чоловік отримав легку травму, другий - 1994 року народження - знаходиться у реанімації в тяжкому стані, а місцевий житель Василь Черепко 1988 року народження помер.

Про це кореспонденту CBN повідомила сестра загиблого Марія Рохман.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, того дня селяни святкували біля магазину «Наталі» 8 березня. Вночі між місцевими жителями – чоловіком і жінкою - виник конфлікт. У результаті знайомий вилив на жінку пиво. Її чоловік, у свою чергу, побився з кривдником.

Через деякий час бійка припинилася, а на місце події прибув брат чоловіка ображеної жінки. Конфлікт розпалився з новою силою. Новоприбулий побіг до своєї автівки, вихопив звідти ножа і почав погрожувати присутнім, «що всіх поріже».

Місцеві наполягали, щоб він викинув ніж. Однак хлопець кинувся з ножем на молодшого брата загиблого Василя, той встиг відскочити, відбувшись легкою травмою ноги. Також хлопець завдав тяжких травм ножем чоловікові, який посварився із його родичкою. Потім вдарив Василя, який намагався припинити бійку, ножем у живіт. Останній зігнувся, пройшов кілька кроків і впав. Все це зафіксувала камера відеоспостереження.

Після вчинення злочину хлопець забрав брата й невістку, і вони поїхали геть.

Постраждалого госпіталізували. Врятувати йому життя медикам не вдалося, через годину після інциденту в реанімаційному відділенні Бобринецької ЦРЛ Василь помер.

У чоловіка лишилися дружина та двоє малолітніх дітей. Завтра меншому синові виповниться три роки.

Другий постраждалий наразі знаходиться у тяжкому стані в реанімації. Батька трьох дітей рятують всім миром – сім’я живе незаможно.

В ГУ НП в області інформацію підтвердили і повідомили, що подію кваліфікували за ст. 115 ККУ. Обставини пригоди встановлюють слідчі.

Підозрюваний у вбивстві і нанесенні тяжких тілесних зараз знаходиться в СІЗО. Родичі загиблого стверджують, що неповнолітній намагається уникнути покарання. Сьогодні сторона захисту проситиме змінити запобіжний захід на домашній арешт.

«Його сім’я найняла хорошого адвоката. Він намагається все перевернути так, ніби вбивця захищався. До того ж, сторона захисту апелює тим, що хлопець неповнолітній. Від потерпілого навіть не хотіли приймати заяву, аби до відповідальності притягли чоловіка й дружину, які й розпалили конфлікт», - зазначила Марія Рохман.

Ліля Кочерга, CBN