У Кропивницькому свої таланти покажуть мами дітей з інвалідністю

Перегляди: 879

У Кропивницькому вперше в Україні відбудеться благодійний соціальний проект для матерів дітей з інвалідністю «Дивовижні мами».

Його інаціатор - обласний осередок всеукраїнської громадської організації «Народна академія творчості інвалідів», який підтримали театральний бренд Мadina-style та управління молоді та спорту міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як розповіла CBN голова обласного осередку організації Ельміра Небесна, у шоу прийматимуть участь десять матусь особливих дітей. У «візитці» кожна з кропивничанок розкаже про себе та продемонструє свої таланти. В залі філармонії лунатимуть пісні та вірші у виконанні дивовижних мам, вони вийдуть на сцену в українському вбранні та вечірніх сукнях. Поки мами особливих діток готуватимуться до своїх виступів, глядачами свої номери покажуть творчі колективи міста та заспіває учасник Х-фактор-9 Дмитро Волканов.

Фестиваль не передбачає обирання переможниці. Організатори вже підготували для всіх учасниць грамоти і подарунки, в тому числі, наприклад, абонементи в тренажерні зали.

За словами Ельміри Небесної, в шоу приймають участь кропивничанки, проте фестивалем вже зацікавились жінки з інших міст України та з-за кордону.

Шоу розпочнеться на сцені обласної філармонії 16 березня о 17.00. Побачити фестиваль можна безкоштовно.

Лара Гуріна, CBN