У Знам’янському районі медичні послуги надаватимуть у двох нових амбулаторіях (ФОТО)

Перегляди: 1020

У селах Володимирівка і Трепівка Знам’янського району сьогодні, 11 березня, відкрили нові амбулаторії, збудовані у рамках виконання президентської програми «Доступна медицина», інформує кореспондент CBN.

Амбулаторії обслуговуватимуть більше чотирьох тисяч жителів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проект із будівництва сільських амбулаторій на Кіровоградщині завершується.

«За тиждень, максимум – за два область матиме 18 новозбудованих амбулаторій. Нині вже працює 14 амбулаторій. Ще на чотирьох об’єктах завершуються роботи. Усі будуть укомплектовані автомобілями. Лікарі амбулаторій мають можливість бути на зв’язку з фахівцями вищих рівнів і отримувати від них консультації. Таким чином ми виходимо на надання якісної медичної послуги для людей, які проживають у селах», – зазначив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

На будівництво кожної з амбулаторій витратили по 4,5 мільйона гривень. Із районного бюджету виділили по 300 тисяч гривень для закупівлі відповідного медобладнання. Крім того, за кошти держбюджету на амбулаторій придбали автомобілі «Рено Дастер».