У Знам’янському районі відремонтували спортивну залу, яка простояла майже 20 років (ФОТО)

Перегляди: 643

У будинку культури села Богданівка Знам‘янського району відремонтували спортивну залу.

Займатися там зможуть діти двох шкіл, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проводитимуть там гуртки, а також усі спортивні змагання району. Нові умови дозволяють перевести сюди й спортивну школу з села Дмитрівка. Зроблять це у липні цього року.

Зала не функціонувала з 1990-х років. Будівля потребувала капітального ремонту. Відновлювати приміщення почали три роки тому. Спочатку зробили дах, далі встановили електроопалення, замінили вікна. У кабінетах і роздягальнях провели ремонти.

Реалізація проекту коштувала майже чотири мільйони гривень. Більшу частину надали з державного бюджету, решту співфінансував районний бюджет.

Залу забезпечили всім необхідним спортивним інвентарем. Покриття залу – екологічне й безпечне. Воно спеціально призначене для професійних спортивних приміщень.

Голова ОДА Сергій Кузьменко вручив дітям нові спортивні м’ячі. Зазначив, що дбати про спортивний розвиток школярів – у пріоритеті влади.

«Для нас є принциповим питання здоров’я наших дітей, – сказав голова облдержадміністрації. – Ми збудували в області десятки спортивних майданчиків і відновили дуже багато спортивних залів у школах… Держава вкладає у це значні кошти».