Аграріям Кіровоградщини презентували зручні фінансові інструменти

Перегляди: 749

ПриватБанк презентував пропозиції аграріям регіону під час роботи науково-практичного семінару, організованого департаментом агропромислового розвитку Кіровоградської обласної державної адміністрації на базі Інституту сільського господарства Національної академії аграрних наук України.

Про це CBN повідомили у прес-службі Кіровоградської філії ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні ПриватБанк пропонує цікаві та доступні продукти для клієнтів середнього та малого агробізнесу, - розповіла керівник напрямку по активних операціях МСБ Кіровоградської філії ПриватБанку Яна Дейкун. - Крім державних програм компенсації аграріям, що надають змогу отримати дешеві кредити від 1% річних, ПриватБанк пропонує беззаставні кредити з адаптованим графіком погашення, з кредитними канікулами до 270 днів. Саме ПриватБанк пропонує і найвигідніші кредити для придбання сільськогосподарської техніки з державною компенсацією на купівлю у вітчизняних виробників та можливістю оформлення здешевленого кредиту на техніку імпортного виробництва. Крім того, тільки у нас можна придбати легкові авто у лізинг з відсотковою ставкою від 0,01%. Повірте, дешевше не буває!»

«ПриватБанк є справжнім лідером із виплати державних компенсацій на Кіровоградщині. Майже 70% усіх виплачених агрокомпенсацій пройшли саме через цей державний банк, - зазначив директор департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА Сергій Коренюк. - І що найбільш суттєво - ПриватБанк виплатив державні компенсації за всіма поданими заявками, жодна з яких не була повернута. Я підтверджую кожне слово банкірів і щодо найвигідніших фінансових пропозицій, що перевірено і підтвердженого не одним аграрієм регіону».

ПриватБанк пропонує повний комплекс рішень для агробізнесу від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів. Найпопулярніші пропозиції - беззаставні кредити: «АгроКУБ» з адаптованим графіком погашення та «Кредитний ліміт» з кредитними канікулами для аграріїв до 270 днів. Популярності проекти набрали як завдяки швидкості отримання коштів – буквально кілька днів, і адаптації умов спеціально для зручності аграріїв, так і здешевлення фінансування. Якщо торік відсоток кредитування за програмою «КУБ» знизили з 2% до 1,8%, то вже з 1 лютого нинішнього року клієнти ПриватБанку платять перші шість місяців за кредитною ставкою 1,8%, а інші шість місяців - лише 1,6%.

Кредитна лінія «Агросезон» – це можливість для агробізнесу вирішити питання фінансування поточного сільгоспциклу, а також забезпечити ефективний розвиток підприємства. При цьому погашення проходить за гнучким графіком з урахуванням сезонності. Важливо, що кредитування надається «живими» грошима, й при цьому є можливість придбати агрокомпоненти дешевше за рахунок збільшення обсягу закупівель і знижок від постачальників – галузевих партнерів банку.

Цього року в разі придбання в кредит агротехніки у ПриватБанку діють програми державної компенсації від 25% до 40% вартості техніки або обладнання українського виробництва.

Додатково для фермерів з виручкою до 20 млн грн на рік діють програми компенсації відсотків за кредитами («АгроКУБ», кредитні лінії, кредити на купівлю будь-якої техніки, у тому числі імпортного виробництва), за умовами яких позичальник платить ставку від 1% річних.

Детальніше про програми компенсацій для агробізнесу можна дізнатися на agro.pb.ua.