На Кіровоградщині визначили найкращого вчителя 2019 року (ФОТО)

Перегляди: 2841

Сьогодні, 12 березня, у Кіровоградському колегіумі нагородили переможців конкурсу «Вчитель року - 2019», передає кореспондент CBN.

Найкращим обрали вчителя французької мови «Навчально-виховного об’єднання №6» Галина Патлач. Саме вона буде представляти Кіровоградську область на всеукраїнському етапі в Києві у квітні цього року.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Всього конкурс має три етапи: міський, обласний і всеукраїнський у Києві.

Участь у конкурсі взяли 12 вчителів з області, які пройшли п’ять завдань: презентація себе, тестування, методичний практикум, практичний тур та практичні уроки для дітей інших шкіл.

Конкурс проходить з 1995 року.

«Цей конкурс для підвищення фахової спеціальності вчителя та пропагування професії вчителя. Сьогодні, можливо, ця професія є не така престижна, а цей конкурс дає можливість побачити на рівні міста, області та країни наших вчителів, які досягають успіхів у своїй професії», – зазначила начальник відділу інспектування навчальних закладів управління освіти міської ради Кропивницького Світлана Кумпан.