Не знаєте, чим зайнятись увечері? Програма каналу «Вітер» на сьогодні

Перегляди: 1147

Дивіться на телеканалі «Вітер» сьогодні, 12 березня.

17:00 - Robbie Williams. Royal Albert Hall. Full Concert (концерт).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

18:20 - «Дика Флорида. Крокодилячий острів» (документальний фільм).

19:15 - «Всесвіт. Загадки сонця» (документальний фільм).

20:00, 21:00, 22:00 - «Телевізійні новини CBN».

20:15 - SportUI (авторська спортивна програма Юрія Ілючека).

21:15 - «Повний привід» (художній фільм, 16+).

23:15 - Led Zeppelin. Celebration.Day (музичний фільм).


«Повний привід» - французький комедійно-пригодницький фільм, що вийшов на екрани в 2002 році.

Ув’язнений Мольтес, на прізвисько Туз, - запеклий гравець. З допомогою тюремного охоронця на ім’я Реджіо він тайкома бере участь у всіх тиражах популярної лотереї. І один раз Тузу фантастично щастить - на його білет випаде виграш у 15 мільйонів євро. От тільки одержати цей куш - більша проблема! Його напарник Реджіо пускається в перегони, прихопивши з собою щасливий квиток. У погоні за своїми кревними грошиками Тузу потрібно втекти з в’язниці, добратися до Африки й навіть узяти участь в знаменитій гонці Париж - Дакар з напарником-дурнем у кабіні, поліцією й бандою гангстерів на хвості («Вікіпедія»).


Led Zeppelin. Celebration.Day. Автори пропонують глядачеві зануритися в атмосферу творчості музикантів, які вирішили через 30 років після розпаду групи зіграти концерт, присвячений пам'яті засновника звукозаписної корпорації Anlantic Records. Фільм - історія про те, як четверо хлопців зробили щасливими 18 тисяч глядачів, яким пощастило потрапити на грандіозне дійство, і ще 20 мільйонів - по всьому світу.

Організаторам вдалося зібрати трьох учасників групи, а за ударною установкою працював син легендарного Джона Бонема - Джейсон.