Житель Кіровоградщини, який підозрюється у жорстокому вбивстві знайомого, попросився на волю

Перегляди: 767

Колегія суддів апеляційного суду залишили без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту чоловіка, якого підозрюють у вбивстві, щодо запобіжного заходу, не пов'язаного з триманням під вартою.

Про це CBN поінформували в прес-службі Кропивницького апеляційного суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прокурор зазначив, що ухвала слідчого судді є законною і обґрунтованою, та просив суд відхилити апеляційну скаргу.

Підозрюваний наразі показання не дає, скориставшись правом, гарантованим статтею 63 Конституції України (особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім'ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом).

За результатами розгляду апеляційний суд вирішив скаргу сторони захисту залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді залишити без змін.

Підозрюваний перебуватиме під вартою до 22:30 21 квітня 2019 року

Нагадаємо, під час розпиття спиртних напоїв між підозрюваним та його гостем виникла сварка, в ході якої зловмисник наніс потерпілому два удари обухом сокири по голові, від яких останній впав на підлогу. Потім він ударив потерпілого не менше десяти разів лезом сокири по голові та тулубу, в результаті чого гість помер.