На Кіровоградщині чоловіка, який забив шваброю знайомого, ув’язнили на сім років

Перегляди: 658

15 грудня 2015 на Кіровоградщині чоловік шваброю забив до смерті свого знайомого, за такі дії він сім років проведе у тюрмі.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрi судових рiшень, повiдомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Інцидент стався у селі Пантаївка. Спочатку підозрюваний наніс потерпілому кілька ударів кулаком в обличчя. Потім - не менше восьми ударів шваброю в область тулубу та не менше п’яти - кулаками в голову.

16 грудня у реанімаційному відділенні міського закладу «Міська лікарня №1» від травматичного шоку, що розвинувся внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, чоловік помер.

Допитаний у судовому засіданні наполягав на тому, що захищався, адже загиблий першим ударив його. Розповів, що знайомий прийшов до нього, аби попросити випити, той його виганяв, але гість не йшов. У подальшому, коли потерпілий перестав чинити супротив, господар на возику вивіз його на межі двору.

4 березня Олександрійський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину і призначив покарання – сім років позбавлення волі.

Ліля Кочерга, CBN