Тренінговий центр поліції Кіровоградщини отримав обладнання на 20 тисяч євро (ФОТО)

Перегляди: 1302

Представники Консультативної місії ЄС передали обладнання для тренінгового центру поліції Кіровоградщини.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Захід відбувся сьогодні, 13 березня, за участі начальника поліції Кіровоградської області Романа Козьякова та співробітників мобільного підрозділу КМЄС в Україні Крістіана Калкара (Данія), Іванни Ільченко, Сергеюса Кіріченка (Литва), Єлісея Мороза, Миколи Хомутовського, а також експерта з питань розвитку кадрів/проектного менеджера Яни Вжещ.

У рамках реалізації експерименту з упровадження нових форм та методів роботи «Модель Головного управління Національної поліції», який стартував у листопаді минулого року, європейські партнери проводять для поліцейських тренінги та надають підтримку з вдосконалення технічного забезпечення відомства, що сприятиме підвищенню рівня професійної підготовки правоохоронців.

Черговим кроком цієї співпраці стала передача представниками КМЄС тренінговому центру поліції області ще однієї партії обладнання загальною вартістю 20 тисяч євро. Підрозділ отримав ноутбуки, програмне забезпечення, інтерактивну дошку, криміналістичні набори, дактилоскопічну плівку для зняття відбитків пальців, аудіообладнання для проведення тренінгів та фліпчарти.

Раніше за підтримки Консультативної місії ЄС приміщення центру обладнали новими меблями, ІТ-приладами та іншими пристроями.

Керівник поліції Кіровоградщини подякував представникам КМЄС за активну співпрацю, надання допомоги та всебічну підтримку в процесі реформування відомства.

«Покращення технічного забезпечення сприятиме підвищенню професійної підготовки особового складу і, відповідно, ефективності роботи поліцейських у питаннях попередження правопорушень та оперативного розкриття злочинів. Із допомогою наших стратегічних партнерів ми і надалі будемо вдосконалюватися, розвиватися, аби якісно надавати громаді поліцейський сервіс та виконувати поставлені державою завдання», – зазначив Роман Козьяков.