У Кропивницькому замміністра юстиції вручала свідоцтва про народження (ФОТО)

Перегляди: 1122

У Кропивницькому сьогодні, 13 березня, батьки трьох хлопчиків отримали у пологовому будинку №1 свідоцтва про народження і вітальну листівку від міністра юстиції із рук заступника міністра.

Як розповіла сама заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Ірина Садовська, їй було дуже приємно під час робочої поїздки взяти участь у такому заході, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дякую Вадиму Гуцулу (керівнику юстиції Кіровоградщини. - Ред.) за те, що він презентував мені таку чудову нагоду - вручити трьом новонародженим хлопчикам у пологовому будинку свідоцтва про народження. Я як мама чудово розумію, як це важливо. Батьки позбавляються зайвого клопоту. Вони вже виходять з малюком і з документом. Вони йдуть додому і присвячують весь свій час тому, щоб цю дитину виховувати, пестити, любити одне одного. Кохайтесь, а про документи подбає мін’юст», - зазначила Ірина Садовська.

Батькам також вручили подарункові пакети з памперсами.

За словами головного лікаря Людмили Романів, з початку року в пологовому будинку №1 Кропивницького народилося 362 немовлят. Батьки 300 отримали свідоцтво про народження у медичному закладі.

Лара Гуріна, CBN