Яким брендам довіряють українці: названо ТОП-5 виробників морозильних камер

Перегляди: 2390

Морозильна камера – це, на перший погляд, зовсім не обов’язковий атрибут сучасної кухні. Однак кожна домогосподарка знає, що її наявність суттєво полегшує життя. Чого тільки варта можливість зберігання сезонних овочів та фруктів у величезних кількостях!

На відміну від морозилки у холодильнику корисного об’єму середньостатистичної самостійної морозильної камери цілком вистачає для зберігання зелені, фруктів, ягід, м’ясних та молочних продуктів, овочевих нарізок, так званих «асорті» для супів і борщів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ТОП-5 найпопулярніших брендів, що виготовляють морозильники

Експерти ознайомилися з уподобаннями сучасних споживачів і дійшли до висновку, що найбільшою популярністю користуються морозильні камери, виготовлені такими відомими брендами.

1. BOSCH. Популярний німецький виробник, який займається виготовленням якісного та функціонального оснащення для дому та, зокрема, кухні. В його арсеналі є холодильники, духові шафи, варильні поверхні, кухонні плити, кондиціонери, пилососи, посудомийки та багато іншої побутової техніки. Головні переваги BOSCH – це висока якість та клієнтоорієнтованість.

2. BEKO. Турецький виробник, який, перш за все, займається виготовленням великої та дрібної кухонної техніки та інших корисних пристроїв для дому. Продукція, виготовлена під цим брендом, характеризується надійністю та довговічністю. Замовити морозильник BEKO можна в moyo.

3. GORENJE. Компанія, розробки якої характеризуються оптимальним співвідношенням ціни та якості. При відносно недорогій вартості вони демонструють себе з найкращого боку в процесі експлуатації. Широкий асортиментний ряд морозильних камер, вражаючі функціональні можливості та тривалі строки гарантії – те, що треба для більшості користувачів.

4. ELECTROLUX. Відома шведська компанія, яка є одним з найпопулярніших у світі виробників побутових девайсів. Виготовлені під її іменем морозильні камери користуються неабиякою популярністю завдяки своїм технічним характеристикам та показникам якості.

5. ZANUSSI. Італійська якість, яку може відчути кожен охочий. Морозильні камери ZANUSSI приваблюють своїх потенційних власників стильним і продуманим дизайном, високою якістю комплектуючих та гідним арсеналом корисних опцій.

Перш за все, українці довіряють вищеперерахованим брендам через їхню відкритість, жагу до активного розвитку та чудове ставлення до прихильників продукції власного виробництва.