На Кiровоградщинi провели обшуки на п’яти АЗС та однiй нафтобазi

Перегляди: 857

Прокуратура Кiровоградщини здiйснює процесуальне керiвництво у кримiнальному провадженні за ч.1 ст.204 КК України за фактом незаконного зберiгання та реалiзацiї нафтопродуктiв на декiлькох АЗС областi.

Про це CBN поiнформували в прес-службi обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проведення досудового розслiдування доручили здiйснювати Головному управлiнню Державної фiскальної служби у Кiровоградськiй областi.

Наразi спiвробiтники податкової мiлiцiї провели обшуки на п’яти АЗС та однiй нафтобазi, якi здiйснюють дiяльнiсть на територiї трьох районiв Кiровоградщини. За результатами проведених обшукiв виявили та вилучили пального в загальнiй кiлькостi 197 тисяч лiтрiв, вартiсть якого складає близько 5,9 млн грн.

За результатами проведених лабораторних випробувань вилученого пального (бензини А-92,А-95) встановили його невiдповiднiсть ДСТУ.

Прокуратура звернулася до суду з клопотанням щодо накладення арешту на вилучене майно. Клопотання суд розглянув та задовольнив.

Наразi в провадженi триває досудове розслiдування.