На Кіровоградщині хотіли з порушеннями придбати дорожній пилосос за 4,5 мільйона

Перегляди: 997

В Олександрії намагались закупити з порушеннями законодавства про державні закупівлі дорожній пилосос на базі автомобіля Ford Cargo 1833 або еквівалент цієї спецтехніки, а вартість контракту оцінювалась у 4 548 000 гривень.

Про це пишуть «Олександрійські новини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дорожній пилосос на базі автомобіля Ford Cargo 1833 або еквівалент (код ДК 021:2015 – 34144431-8 «Підмітально-збиральні машини з вакуумно-пневматичною системою») управління житлово-комунального господарства намагалось закупити з 7 березня, коли оголосило про відкриті торги.

Запланували аукціон на 13 травня.

Після публікації закупівля потрапила під моніторинг Держаудитслужби області, яка 13 березня надіслала запит управлінню ЖКГ міста і опублікувала його у системі «Прозорро» на сторінці закупівлі.

14 березня управління відреагувало на запит державних аудиторів і скасувало закупівлю, пояснюючи все «помилкою», й сказало, що торги скасують через неможливість усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель.

На час публікації торги не скасували.