На Кіровоградщині почав працювати «Мандрівний кінотеатр» (ФОТО)

Перегляди: 875

У Бобринецькій ОТГ почав працювати проект «Мандрівний кінотеатр».

Про це пише офіційний сайт Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Першими глядачами кінотеатру стали вихованці дитячого садочка «Сонечко». Хлопчики і дівчатка переглянули мультиплікаційний фільм «Правила та безпека дорожнього руху», поспілкувалися з представниками патрульної поліції та членами громадської організації «Центр територіального успіху». Діти мали нагоду пригадати важливі правила дорожнього руху, побувати у патрульному автомобілі.

Нову апаратуру Бобринецька громада отримала завдяки реалізованому проекту за підтримки конкурсу грантів «Місцеві ініціативи для розвитку громади», який проводився спілкою «Громадські ініціативи України» в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні».

Спілка «Громадські ініціативи України» є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області. Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування, створення кращих умов для розвитку громади та прозорості в громадському управлінні, а це дозволить урізноманітнити дозвілля дітей, молоді та людей старшого віку в громаді.