Грані творчості: у Кропивницькому презентували художні роботи студентів (ФОТО)

Перегляди: 1073

Сьогодні, 15 березня, в художньо-меморіальному музеї імені Осмьоркіна презентували виставку художніх робіт студентів «Грані творчості» в рамках музейного молодіжного арт-проекту «Нова генерація», передає кореспондент CBN.

На виставці свої роботи презентували студенти першого і другого курсу кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету ЦДПУ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами організаторів, мета виставки – виявити серед студентської молоді яскравих і талановитих особистостей в сучасному образотворчому мистецтві.

Всього на виставці представили більше 30 робіт.

За словами куратора виставки Юлії Малежик, назва виставки «Грані творчості» невипадкова, адже роботи студентів представлені різними видами, жанрами та техніками образотворчого мистецтва, як традиційними, так і пошуковими.

«Тематика, представлених робіт різноманітна так само, як і способи вираження, однак спільним є прагнення до пошуку нового, до самовираження та самореалізації за допомогою образотворчого мистецтва», – зазначила вона.

Сама ж виставка буде проходити в музеї імені Осмьоркіна протягом місяця.

Валентина Шаповал, Григорій Зуб, CBN