У Кропивницькому цього тижня поліція тричі шукала дітей, які тікали від дорослих (ФОТО)

Перегляди: 858

Щонайменше тричі цього тижня малолітніх осіб, які самостійно блукали містом, патрульні повертали під нагляд дорослих.

Про це CBN поінформували в прес-службі патрульної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора, 14 березня, на лінію «102» від вчителів навчально-виховного закладу надійшло повідомлення, що зникли дві учениці першого класу. Подія сталася близько 14:00 на вулиці Пацаєва.

Поліцейські розгорнули цілу пошукову операцію, але вже за півгодини на вулиці Волкова патрульні виявили двох семирічних дівчат. Учениці пояснили, що на перерві між заняттями вийшли погуляти, але заблукали.

Інший випадок трапився цієї середи близько 21:00 неподалік Ковалівського парку. Під час патрулювання міста інспектори виявили малолітню особу, яка перебувала без супроводу дорослих. Патрульним 13-річний хлопець сказав, що йде грати в комп’ютерні ігри. Про такі наміри своїх рідних вирішив не повідомляти. На місце інспектори викликали батьків хлопчика.

Ще один випадок виявлення малолітніх стався на початку цього тижня. Близько 9:00 патрульні отримали повідомлення, що 11- та 12-річні хлопець і дівчина самовільно залишили територію школи-інтернат на вулиці Короленка.

Патрульні відпрацювали місця можливого перебування дітей та виявили їх на території залізничного вокзалу. Надалі дітей патрульні передали до сектору ювенальної превенції Кропивницького відділу поліції.