У Кропивницькому вiдбудеться круглий стiл «Я зберiгаю своє мiсто»

Перегляди: 902

День пам'яток iсторiї та культури вiдзначають в Українi щорiчно 18 квiтня.

З нагоди визначної дати управлiння мiстобудування та архiтектури мiської ради Кропивницького iнiцiює проведення круглого столу «Я зберiгаю своє мiсто».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

До участi в розмовi запрошують пам’яткоохоронцiв, краєзнавцiв, археологiв, архiтекторiв, iсторикiв, працiвникiв музейних та архiвних установ, громадських активiстiв та усiх, кому не байдужа культурна спадщина Кропивницького.

Для формування порядку денного круглого столу управлiння очiкує вiд потенцiйних учасникiв пропозицiї щодо висвiтлення теми охорони пам’яток. Їх необхiдно оформити у форматi презентацiй Microsoft Power Point та надати до управлiння до 1 квiтня.

З органiзацiйних питань щодо проведення круглого столу потрiбно звертатися до контактної особи - головного спецiалiста вiддiлу з охорони культурної спадщини Володимира Поповiчева, тел. (0522) 22 59 55, e-mail: voksarh@gmail.com, або за адресою: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 68, (кiмната 323).