Олександрійці розгромили одеський «Чорноморець»

Перегляди: 1366

У рамках останнього 22-го туру першого етапу чемпіонату Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» в Одесі зустрічався з «Чорноморцем».

У цьому році підопічні Володимира Шарана не вигравали жодного матчу, набравши лише два очка в трьох зустрічах. Натомість, «моряки» демонстрували впевнену гру, набрали чотири пункти й поступились лише «Шахтарю», пропустивши єдиний гол в трьох матчах із пенальті.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тренерський штаб гостей зробив суттєві зміни в стартовому складі, залишивши в запасі Андрія Запорожана та Дениса Дедечка, а Кирило Ковалець навіть не потрапив до заявки. І ставка Володимира Шарана в нападі на швидких флангових гравців Євгена Протасова та Максима Задераку й Артема Сітало, який був на вістрі, – повністю себе виправдала. До того ж, атакуючі дії з глибини підтримували Артем Полярус і Євген Банада.

До такої мобільної й пресингуючої «Олександрії» господарі поля виявилися не готовими. Доля зустрічі фактично була вирішена ще до перерви. Вже на 5-й хвилині свою команду вперед вивів Артем Сітало, в якого м’ячем незграбно влучив Міщенко. Через декілька хвилин той же таки Сітало перевірив на міцність поперечину воріт суперників, а Протасов не зміг добити м’яч метрів із 10-ти.

Потім підопічні Ангела Червенкова оговталися й мали можливості відновити рівновагу. Господарі навіть заробили пенальті на 11-й хвилині за гру рукою Ігоря Лучкевича у власній штрафній. Та досвідчений Євген Аржанов пробив повз ворота. І майже тут же після кутового свій перший гол за «Олександрію» забив молодий центрбек Владислав Бабогло. Він залишився без опіки після кутового й влучно пробив головою – 0:2.

А третій гол у ворота «Чорноморця» забив знову Сітало. Артем відгукнувся на передачу зі штрафного, обробив м’яч грудьми й другим дотиком вразив ціль – 0:3. Гру на 39-й хвилині фактично було зроблено. Тож, по перерві гості грали по рахунку й не дозволили суперникам забити навіть гол-престижу.

Підопічні Володимира Шарана перервали тривалу безвиграшну серію розгромною перемогою в Одесі й впевнено фінішували на третьому місці в УПЛ після першого етапу. Перевага наших земляків над «Зорею», який в цьому турі зустрічається з донецьким «Шахтарем», сягнула вже 9 очок.