БК «Золотий Вік» здолав криворожан

Перегляди: 781

У рамках останнього туру групового етапу чемпіонату України з баскетболу в Вищій лізі кропивницький «Золоти Вік» учора приймав на своєму майданчику суперників із БК «Кривий Ріг».

Ця гра не мала особливого турнірного значення, адже гості вже забезпечили собі місце в плей-офф, а господарі втратили шанси поборотися за нагороди, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тож обидві команди мали можливість експериментувати зі складом. Та все ж до більшої ротації вдався наставник криворожан Сергій Корабльов. А Богдан Сосой, який керував діями партнерів за відсутності Андрія Бабенка, зробив ставку на досвід. Андрій Бабенко веде наразі до перемог нашу 12-річну зміну.

Його дорослі підопічні змусили своїх уболівальників трохи похвилюватися, коли протягом трьох періодів на майданчику спостерігалися баскетбольні гойдалки. Та все ж у четвертому періоді господарі зіграли зібрано й таки дотисли конкурентів, які посідають друге місце в нашій групі.

Підсумковий рахунок 96:81 на користь «Золотого Віку».