У Кропивницькому свої таланти демонстрували дивовижні мами (ФОТО)

Перегляди: 2224

На сцені обласної філармонії вперше в Україні відбувся благодійний соціальний проект для матерів дітей з інвалідністю «Дивовижні мами».

Як розповіла CBN голова обласного осередку всеукраїнської громадської організації «Народна академія творчості інвалідів» Ельміра Небесна, метою було «розповісти про жінок – сильних духом, талановитих і чарівних».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами організатора шоу, директора театрального бренду «Мadina-style» Мадіни Ємельянової, яка взяла на себе фінансовий бік підготовки проекту, а ще й стала режисером-постановником шоу, «чим більша кількість людей знатиме про сім’ї, в яких виховуються діти з інвалідністю, тим більше з’явиться можливостей їх підтримати».

На сцену вийшли десять чарівних і талановитих жінок, які пишуть вірші, співають, танцюють, створюють своїми руками дивовижні  вироби. Підтримати їх своїми виступами прийшли танцювальні колективи «Медея», «Карамель» та інші, вокальний колектив «Гармонія» та учасник Х-фактор-9 Дмитро Волканов.

Він зізнався, що для нього це перший досвід підтримки подібних соціальних проектів і дуже радий, що взяв у ньому участь.

Фестиваль не передбачав обирання переможниці. Мами отримали грамоти і подарунки, адже усі вони дивовижні.

Фото Ігоря Филипенка та Евгенія Семенова.

Лара Гуріна, CBN