У Кропивницькому вболівальники «Зірки» знову вийшли на акцію на захист клубу (ФОТО)

Перегляди: 1352

Сьогодні, 19 березня, небайдужі до долі ФК «Зірка» вийшли з акцією на захист клубу на площу перед міською радою у Кропивницькому, повідомляє кореспондент CBN.

«Клуб, як бачимо, не вдалося врятувати для виступу в другій частині чемпіонату. Гроші не виділили, грошей ми не знайшли. Петицію теж не підтримали в міській раді. Дякую, до речі, всім, хто проголосував, - вона набрала 451 голос. Не підтримали тому, що клуб знаходиться в приватній власності», - сказав активіст Дмитро Волошин.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вболівальники пропонують створити муніципальний футбольний клуб, який буде знаходитися у власності міста.

«Знаємо досвід інших міст, де зараз діють муніципальні клуби. Думаю, ми запропонуємо це нашим чиновникам і сподіваймося, що вони відреагують на це позитивно», - додав він і зауважив, що футбольні вболівальники будуть виходити на акції, аж «поки їм не вдасться домогтися певного результату».

До учасників акції вийшов начальник управління молоді та спорту міської ради Сергій Колодяжний.Чиновник сказав, що наразі міська рада не має повноважень втручатися в діяльність приватної структури клубу і робити будь-які прогнози щодо долі ФК зарано.

Нагадаємо, ФК «Зірка» не буде продовжувати виступи у весняній частині чемпіонату України з футболу в Першій лізі, а всім футболістам надали статус вільних агентів, і вони вже не є гравцями клубу.

За словами президента ФК «Зірка» Максима Березкіна, команда припинила свою участь в чемпіонаті Першої ліги через тиск НАБУ та правоохоронців.

Фото Григорія Зуба, CBN