У мерії Кропивницького відзвітували, що роботи з реконструкції арки йдуть за планом (ФОТО)

Перегляди: 2182

На об’єкт «Арка» під шляхопроводом на вулиці Ельворті у Кропивницькому розпочали надходити комплектуючі металевого гофрованого тунелю.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Хід та якість виконання будівельних робіт на одному зі стратегічних будівельних майданчиків обласного центру перевірив заступник міського голови Олександр Мосін, повідомляє прес-служба міськради.

«Маємо суворо дотримуватися графіку виконання будівельних робіт, адже з 1 квітня рух під аркою має бути повністю перекритим в обох напрямках, - відзначив Олександр Мосін. – У ці дні будівництво матиме найінтенсивніший характер. Одночасно перекладатимуться інженерні комунікації Кропивницького ВКГ на вулиці Ельворті від вулиці Братиславської до світлофорного об’єкту на в’їзді до території заводу "Ельворті" й земляні роботи для встановлення другої під шляхопроводом арки з надзвичайно міцного металевого гофрованого профілю, виготовленого у Польщі».

Спеціалісти підрядної організації вже розпочали облаштування рейкової дороги, якою і будуть затягувати змонтований тунель під залізничне полотно. А з іншого боку активно виконується монтаж підпірної стінки розширеної дороги у напрямку до вулиці Левитського.