Борис Колесніков відмовився від парі з кропивницьким політиком

Перегляди: 2010

Депутат Кіровської райради Кропивницького від «Опозиційного блоку» Олександр Рихлицький запропонував політику Борису Колеснікову парі.

Свою пропозицію він опублікував у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суть парі зводиться до того, хто переможе на президентських виборах у Кіровоградській області - Олександр Вілкул, якого підтримує Колесніков, чи Юрій Бойко, у політичній силі якого нині працює Рихлицький.

Наводимо частину допису мовою оригіналу зі збереженням орфографії та пунктуації: «Я Вам предлагаю не продолжать словесные упражнения, а заключить пари.

Если в Кировоградской области Вилкул наберет больше голосов, чем Бойко, я перечислю на Ваш счет все свои сбережения – это приблизительно 10 тысяч долларов. Вы, как человек более состоятельный, чем я, входящий в список Форбс, в случае, если за Бойко проголосует больше избирателей в нашей области, чем за Вилкула, перечислите на счет Кировоградской региональной организации партии ОППОЗИЦИОННЫЙ БЛОК 100 тысяч долларов.

Если же Бойко наберет в два раза больше голосов, Вы перечислите 200 тысяч долларов, если в три раза – 300 тысяч. То есть коэффициент увеличится в соответствии с результатом выборов 31 марта.

Ну что, заключаем пари, Борис Викторович?»

Борис Колесніков відреагував на допис. Він активно коментує пропозицію Олександра Рихлтцького, назвавши його в одному з коментарів «деревенским клоуном»: «Александр Рыхлицкий. Послушай, клоун деревенский, ты вообще кто такой, что бы я с тобой спорил?»

Нагадаємо, партія «Опозиційний блок» фактично розділилася на дві частини. 9 листопада 2018 року співголова партії «Опозиційний блок» Юрій Бойко та лідер партії «За життя» Вадим Рабінович повідомили, що підписали угоду про створення «Опозиційної платформи – За життя».

В «Опоблоці» потім заявили, що це рішення Бойка, а не всієї партії.

20 листопада Бойка виключили з фракції «Опоблоку» в парламенті.