Правоохоронці розслідують розтрату коштів під час ремонту доріг на Кіровоградщині

Перегляди: 1639

Правоохоронці розслідують провадження за фактом розтрати коштів під час ремонту доріг в селі Подорожнє Світловодського району.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

29 травня 2018 року до Світловодського ВП надійшла заява від голови громадського об'єднання «Екологічна варта Придніпров’я» про те, що, на його думку, посадові особи Великоандрусівької сільської об'єднаної територіальної громади в період з 2017 року по 2018 самовільно завищили вартість робіт з капітального ремонту частини дороги на вулиці Чкалова, чим спричинили привласнення та розтрату бюджетних коштів.

Встановлені факти підтверджуються: витягом з ЄРДР; копією заяви про злочин; копією договорів про закупівлю товарів, робіт і послуг, а також актами приймання виконаних робіт.

Роботи на виконання капітального ремонту дороги виконували на підставі договору між Великоандрусівською сільською об’єднаною територіальною громадою та ПП «Ефект». Вартість робіт – більше мільйона. Сільрада платила за безготівковим розрахунком.

Ліля Кочерга, CBN