Петрівський «Інгулець» переміг МФК «Миколаїв»

Перегляди: 853

Сьогодні, 22 березня, після тривалої зимової перерви, поновилася боротьба в чемпіонаті України з футболу серед команд Першої ліги.

Після того, як кропивницька «Зірка» повідомила про зняття зі змагань, тут Кіровоградщину представляє лише петрівський «Інгулець», передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому офіційному матчі підопічні Сергія Лавриненка на виїзді зустрічалися з МФК «Миколаїв». До перерви на полі точилася рівна боротьба з невеликою кількістю небезпечних моментів. Нульова нічия за підсумками першого тайму виглядала закономірною.

У другому таймі гості суттєво додали в активності та швидкості й захопили ініціативу. Особливо активними виглядали дії новачка петрівської команди Артема Щедрого, який постійно напружував своїх візаві на правому фланзі.

Головні ролі в «Інгульці» зіграли футболісти, які вийшли на заміну. Коли здавалося, що поєдинок так і завершиться нульовою нічиєю, Дмитро Сула своєю активністю примусив захисника помилитися на підступах до штрафної. Нападник гостей підхопив м’яч, увірвався до карного майданчику й зробив вивірену передачу на Ніку Січінаву. Хавбек з близької відстані не влучити просто не мав права й в дотик вразив ціль – 0:1.

Часу на те, щоб відігратися, у господарів поля майже не залишилося й підопічні Сергія Лавриненка довели справу до перемоги.