Служба зайнятості Кіровоградщини відзвітувала, в яких районах найвищі зарплати

Перегляди: 2036

Станом на 1 березня середній розмір заробітної плати у вакансіях становив 5,4 тис. грн (на відповідну дату 2018 року – 5,0 тис. грн), у 84,0% вакансій розмір заробітної плати – вище мінімальної.

Про це CBN повідомили в обласному центрі зайнятості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед міст і районів області найбільшу заробітну плату пропонували роботодавці Новоукраїнського району – 6,2 тис. грн, обласного центру та Кропивницького району – 5,9 тис. грн, Благовіщенського району – 5,8 тис. грн.

У решті районів середній розмір оплати праці у вакансіях коливався від 4,5 тис. грн до 5,5 тис. грн.

Найвищий розмір оплати праці пропонується у вакансіях для підземного гірничомонтажника (17,3 тис. грн), керуючого відділенням (16,3 тис. грн), машиніста бульдозера (гірничі роботи) (15,0 тис. грн), стовбурового (підземного) (14,7 тис. грн), завідуючого сектору (12,4 тис. грн), слюсаря - електромонтажника (12,0 тис. грн) та завідуючого господарства підсобного сільського (12,0 тис. грн).

Нагадаємо, у Кіровоградській області найвищу заробітну плату в галузі сільського господарства отримують у Голованівському районі – понад 11 тис. грн.