У Кропивницькому пенсіонера МВС, якого підозрюють у хабарництві, взяли під варту в залі суду

Перегляди: 1172

Колегія суддів у кримінальних справах Кропивницького апеляційного суду застосувала до пенсіонера МВС, якого підозрюють хабарництві, а також у зберіганні бойового припасу без передбаченого законом дозволу, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 39 днів.

Про це CBN поінформували в прес-службі Кропивницького апеляційного суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підозрюваному визначили заставу у розмірі 30 прожиткових мінімумів для працездатних осіб - 57630,00 грн.

Чоловіка, який за ухвалою районного суду перебував під домашнім арештом, взяли під варту в залі апеляційного суду.

За версією слідства, чоловік вимагав та отримав хабар сумі 14 000 гривень для себе та третьої особи за вплив на вирішення питання щодо не притягнення особи до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Також підозрюваний зберігав у власному будинку набої без передбаченого законом дозволу. Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 263, частиною 3 статті 369-2 Кримінального кодексу України.

Слідчий суддя районного суду застосував до хабарника запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на два місяці у нічний час.

Прокурор оскаржив ухвалу слідчого судді, та просив суд апеляційної інстанції застосувати відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.