У Кропивницькому відбудеться перший в Україні турнір з текболу

Перегляди: 1283

У прес-центрі Центральноукраїнського бюро новин сьогодні, 22 березня, відбулася прес-конференція керівників кропивницької міської Федерації текболу.

Кропивницькі ентузіасти стали першими в Україні, хто вирішив по-справжньому розвивати цей вид спорту, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Заступник голови Федерації Олександр Плахута і його колеги Павло Чуб та Олексій Стрельцов розповіли про правила текболу, його особливості та переваги. Зокрема мова йшла про те, що текбол не має вікових та інших обмежень. Зараз текборд встановили на другому поверсі кінотеатру «Портал», де спробувати свої сили можуть усі охочі. Так само будь-хто може створити команду й заявитися на перший відкритий Кубок Кропивницького, який відбудеться 13-14 квітня в СК «Енерго-Спорт».

Для того, щоб поборотися за головний приз у 20 тисяч гривень, потрібно до 7 квітня подати заявку організаторам особисто, чи на офіційних сторінках Федерації в соціальних мережах і заплатити членський внесок у 500 гривень. Після цього ви отримаєте не тільки сертифікат учасника турніру, але й п’ять годин тренувань плюс 50 відсотків знижки на кожну годину до 12 квітня.

До участі допускаються не лише кропивничани та жителі Кіровоградщини, але й представники інших регіонів України та інших країн.

У планах керманичів кропивницького текболу - проведення повномасштабного чемпіонату України.