В Олександрії пройде чемпіонат області з військово-спортивного багатоборства пам’яті героя АТО

Перегляди: 821

Максим Бендеров - український спортсмен та військовик, чемпіон України з панкратіону, старший розвідник підрозділу спеціального призначення ГУ МО України. Майстер спорту з панкратіону. Загинув в АТО 15 липня 2014 року на Луганщині.

Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з військово-спортивного багатоборства присвячений пам’яті героя війни на сході Максима Бендерова відбудеться в Олександрії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це CBN повідомили організатори змагань.

Розпочнеться турнір у тирі загальноосвітнього навчального закладу №2, де спортсмени змагатимуться у кульовій стрільбі з пневматичної гвинтівки з відстані семи метрів у положенні лежачи.

Суботній етап відбудеться у ДЮСШ №2, де пройдуть поєдинки зі всестильового бою.

Задля участі у чемпіонаті приїхали спортсмени з Києва, Житомира, Черкас, Дніпропетровської області. Кіровоградщину представлятимуть команди з Кропивницького, Онуфріївки, Благовіщенського та вихованці Олександрійського патріотично-спортивного клубу «Захист». Загальна кількість учасників турніру - близько 200 спортсменів.