На Кіровоградщині учасники проекту «Шлюб за добу» отримуватимуть сертифікати на мандрівки

Перегляди: 758

На Кіровоградщині учасникам проекту «Шлюб за добу» вручатимуть сертифікати на туристичні мандрівки.

Про це CBN поінформували в прес-службі обласного управління юстиції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами керівника обласного управління юстиції Вадима Гуцула, ідея дарувати подарункові сертифікати на подорожі молодятам виникла в керівника мережі туристичних агентств «JoinUp. Кропивницький» Катерини Стерпул. Управління пропозицію підтримало.

«Запропонувала Вадиму Гуцулу попрацювати в колаборації над розвитком проекту "Шлюб за добу". Тепер наречені, які зважаться реєструвати стосунки за пришвидшеною процедурою, у якості подарунка під час церемонії отримуватимуть сертифікат зі знижкою на туристичну мандрівку. Відзначу, що використати його пара зможе впродовж року», – розповіла Катерина Стерпул.

Ініціативі вже дали старт. Цими вихідними перший сертифікат отримали громадські активісти Вікторія Талашкевич і Андрій Флоренко, які стали ювілейною - 888 - парою в рамках проекту «Шлюб за добу».

Одружитися за пришвидшеною процедурою можна в двох містах Кіровоградщини. Весільні церемонії в Кропивницькому можуть бути організовані або в обласному художньому музеї, або обласній філармонії. Натомість у Олександрії нареченими пропонують стати на весільний рушник у стінах місцевого Палацу урочистих подій.