На території дитсадка у Кропивницькому планують розпочати приватне будівництво

Перегляди: 1649

В обласному центрі викупили землі на території дитячого садка №1 і планують розпочати будівництво.

Про це міський голова Андрій Райкович повідомив під час апаратної наради сьогодні, 25 березня, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Згідно з рішеннями міськради, раніше ці ділянки передали учасникам антитерористичної операції. Андрій Райкович призначив службове розслідування за цим фактом.

«Повідомили, що до дитячого садочка №1 прийшли люди і заявили - на території розпочинають приватне будівництво. Як це можливо? Згідно з рішеннями міської ради, у 2017 році ці ділянки передали учасникам АТО. Вони перепродали їх. Це той випадок, коли краще б компенсацію видавали грошима. Я шокований! Хто готував ці документи?! Я призначив службове розслідування. Дослідити документи, презентацію, картинки, які нам показували на сесії. Адже не те демонстрували. Ніхто б не пропустив і не проголосував би, якби бачив, що землі видавали на території дитсадка! Це маніпуляція і крадіжка! Скільки ще буде шлейф Грабенка тягнутися! Постійний контроль цього питання, долучити відповідні структури і нікого не пускати на територію дитсадка» - наголосив Райкович і доручив водночас перевірити плани земельних ділянок лікарень і інших навчальних закладів.